contact behandeling persoonlijke aanpak topkwaliteit de chirurgen voorstelling links


Het verloop van uw behandeling

Daags voor de ingreep zal het secretariaat u inlichten over het uur waarop u verwacht wordt in E:MC². Schat uw reistijd ruim in, zodat u bij eventuele vertragingen of files niet gestresseerd raakt. Als u daardoor wat te vroeg arriveert, kan u in de rustige omgeving van ons centrum nog wat acclimatiseren.

Bij aankomst wordt u vriendelijk opgevangen door één van onze verpleegsters. Zij zal u naar uw kamer begeleiden en u persoonlijk bijstaan tijdens de hele voorbereiding, inclusief de begeleiding naar de operatiezaal als het zover is. Tot hier mag uw partner u vergezellen. In de aanloop naar uw behandeling heeft u van ons een medische vragenlijst ontvangen, die u vooraf heeft ingevuld. Na aankomst in E:MC² zal de anesthesist die met u overlopen. Als u nog vragen heeft over de verdoving kan u die op dat ogenblik stellen. Ook uw plastisch chirurg komt voor de ingreep bij u, om de nodige huidmarkeringen aan te brengen en eventuele vragen te beantwoorden.

Na de ingreep verblijft u korte tijd in de ontwaakkamer, ongeveer even lang als de ingreep geduurd heeft. Uw vitale parameters zoals bloeddruk, hartslag en ademhaling worden gemonitord door de verpleegkundige, tot u door de anesthesist wakker genoeg wordt bevonden om terug te keren naar uw kamer.

Tijdens het uitrusten geniet u van de rustige sfeer, met aangename achtergrondmuziek of een programma naar keuze op uw persoonlijke flatscreen televisie

Voor u E:MC² verlaat, komt de chirurg opnieuw bij u langs om zich ervan te vergewissen dat u het centrum veilig kan verlaten. Tot slot krijgt u van de verpleegster alle nodige instructies mee over wondzorg en medicatie.
In de periode na uw ingreep kan u bij mogelijke dringende problemen te allen tijde uw chirurg bereiken op zijn persoonlijke mobilofoonnummer.

Verblijf: De Heel-Al Suites

Wil u na de operatie nog wat langer in de nabijheid van het E:MC² verblijven, dan kan dit eventueel samen met uw partner, in één van de luxueuze suites van Heel-Al. Ook deze werden ingericht naar topnormen van kwaliteit, service, veiligheid en comfort.

top