contact behandeling persoonlijke aanpak topkwaliteit de chirurgen voorstelling links links


In de privé-kliniek E:MC² houden de plastisch chirurgen volledige controle over de service waar u als patiënt recht op heeft.

Daarom wordt bijzondere aandacht besteed aan de omkadering, aan de verblijfsfaciliteiten en aan de training van het personeel. Zonder daarom in te boeten aan medische kwaliteit of veiligheid gaan we de klassieke ziekenhuissfeer helemaal uit de weg: bij ons hoeft u geen nummertje te nemen en wordt u niet geconfrontreerd met lange wachttijden of overvolle wachtzalen. Voor ons bent u geen nummer, maar de persoon die we willen helpen. Uw behandeling moet bovenal een aangename ervaring blijven, waarin de nadruk ligt op service en privacy. U bent immers niet ziek, maar u wil graag in optimale omstandigheden verzorgd worden.

Wie na een behandeling wat langer wil uitrusten, kan via ons secretariaat een verblijfsarrangement regelen in het landelijke Deurle of in de prachtige stad Gent. Als u dat wil kunnen we tijdens uw verblijf zelfs toeristische excursies en overnachtingen organiseren voor uw partner of gezin. En ook voor het transport naar ons centrum of terug huiswaarts kan u een beroep doen op ons secretariaat.

Zo krijgt u een volledig begeleidingspakket aangeboden en hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

top