contact behandeling persoonlijke aanpak topkwaliteit de chirurgen voorstelling links

Het verplegend personeel van E:MC² is speciaal getraind

en extra gemotiveerd om u in de beste omstandigheden te begeleiden tijdens het traject van uw behandeling. Daarbij staan dezelfde zorgverleners in voor de eerste opvang, voor de persoonlijke assistentie tijdens de ingreep én voor de naverzorging. De patiënten ervaren dit als een enorme geruststelling.

In E:MC² werken uitsluitend anesthesisten met een ruime ervaring en speciale interesse in de plastische chirurgie, terwijl de plastisch chirurgen die voor de behandelingen tekenen, een bijzondere renommee genieten in hun vakgebied. Tijdens de ingrepen worden chirurg en anesthesist steeds bijgestaan door gekwalificeerde operatieverpleegkundigen en assistenten. Dat de twee operatiezalen van E:MC² voldoen aan de strengste internationale ziekenhuisnormen qua veiligheid en qua steriliteit die onze behandelingen vereisen.

In het E:MC² opereren uitsluitend erkende plastische chirurgen met bijzondere bekwaamheid in de esthetische chirurgie. Zij zijn allen lid van de Koninklijke Belgische Vereniging voor Plastische, Reconstructieve en Esthetische Chirurgie en genieten allen een uitmundende reputatie in binnen- en sommigen ook zelfs in het buitenland.

top