contact behandeling persoonlijke aanpak topkwaliteit de chirurgen voorstelling links

E:MC² staat voor Esthetisch Medisch Centrum 2,

een onafhankelijk chirurgisch centrum in Sint-Martens-Latem. Het is volledig afgestemd op het in een privé-sfeer opvangen en verzorgen van patiënten die voor een esthetische ingreep hebben gekozen. Kwaliteit en persoonlijke aanpak zijn daarbij onze absolute prioriteit.

De esthetische chirurgie van vandaag stelt namelijk bijzondere eisen aan de opvang, de verzorging en de begeleiding van een patiënt. In onze discipline is het accent verschoven van cure (genezing) naar care (zorg), iets wat we proberen te realiseren door service en kwaliteit aan te bieden in een huiselijke sfeer.

Wat meteen opvalt bij het betreden van E:MC² is de warme, kleurrijke en ontspannen sfeer, dit in schril contrast met de meeste ziekenhuisinterieurs.

De oprichters van dit complex zijn Dr. Alexis Verpaele en Dr. Patrick Tonnard, beiden erkende plastische chirurgen met internationale vermaardheid in de esthetische chirurgie. Zij lieten zich voor dit concept inspireren tijdens de vele buitenlandse bezoeken aan gereputeerde privé-klinieken.

E=MC² is tevens de wiskundige formule van de beroemde relativiteitstheorie van Albert Einstein, die de eenheid van materie en energie beschrijft. Naar analogie daarvan verwijst E:MC² naar de eenheid van lichaam en geest, met een knipoog naar de relativiteit van uiterlijke schoonheid. Maar vooral willen we er het belang van ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’ mee uitdrukken. Wij geloven dat de zorg voor het lichaam leidt tot innerlijke rust, met als resultaat een harmonisch welbehagen.

top